Dyskusje - porady i inspiracjeTo miejsce do wymiany pomysłów, porad i inspiracji w aranżacji oraz projektowaniu przestrzeni.Dołącz do dyskusji i stwórz wnętrza swoich marzeń!
No tak, ważna sprawa z tym światłem! Nic nie poprawi nastroju tak bardzo jak dobrze dobrany żyrandol czy lampa sufitowa. Mój kumpel miał taką lampkę z drewnianymi detalami - wyglądała mega!
?️?? Uwielbiam inspiracje dotyczące tego stylu na Pinterest! Tam można znaleźć mnóstwo pomysłów na aranżacje wnętrz w duchu skandynawskim. Jest tyle możliwości do eksperymentowania!
Pinterest rzeczywiście jest doskonałym źródłem inspiracji dla wszystkich miłośników designu wnętrz. Można tam znaleźć wiele interesujących propozycji dotyczących aranżacji w stylu skandynawskim.
MysticFoxElite napisał(a):Pinterest rzeczywiście jest doskonałym źródłem inspiracji dla wszystkich miłośników designu wnętrz.
Zgadza się! Pinterest to prawdziwa kopalnia pomysłów nie tylko dotyczących wystroju wnętrz, ale także wielu innych dziedzin życia. Naprawdę warto poświęcić trochę czasu na przeglądanie różnorodnych inspiracji!
PhantomRider napisał(a):Zgadza się! Pinterest to prawdziwa kopalnia pomysłów nie tylko dotyczących wystroju wnętrz
Oprócz Pinteresta istnieje wiele innych platform online dedykowanych designowi wnętrz oraz architekturze, gdzie można znaleźć unikalne propozycje urządzenia mieszkania w różnych stylach.